X

Beste bezoeker,

Fijn dat u onze website bezoekt en informatie verstrekt. Wij laten graag zien dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Wie zijn wij?

Bever Innovations B.V., gevestigd aan Industrieweg 32 te Zierikzee, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.

Bever Innovations’ contactgegevens:

Industrieweg 32
4301 RS Zierikzee
The Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)111 453 232
E-mail: info@beverinnovations.com
www.beverinnovations.com

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

Bever Innovations B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Bedrijfsnaam
  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Postcode
  • Plaatsnaam
  • Land
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bever Innovations B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Wij gebruiken uw e-mail adres voor het verzenden van marketing gerelateerde communicatie, betreffende de laatste ontwikkelingen in de petrol industrie, onze visie op de toekomst, het laatste nieuws en nieuwe producten.’
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Bever Innovations B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Worden uw gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)?

Nee, dat doen wij niet.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Bever Innovations B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Worden uw persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?

Nee, wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend binnen de EU en zoveel mogelijk in Nederland.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website(server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee u deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geeft u via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacy beleid. Mocht u er niet mee akkoord gaan dat wij cookies plaatsen dan kan dit invloed hebben op de werking van de website. U kunt dan het volgende doen:

  • De cookies verwijderen uit uw browser
  • Instellen dat uw browser cookies niet automatisch accepteert

Afhankelijk van uw browserinstellingen is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen.

Welke cookies gebruikt deze website?

  1. Functionele cookies
    Die gebruiken wij om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken. U herkent deze aan de naam: PHPSESSID
  2. Analyserende cookies
    Google Analytics: u herkent deze cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz. U kunt het privacy statement van Google hier
    Matomo: u herkent deze cookies aan de namen _pk*, _pk_ses, pk_id

Hoe kunt u bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen?
En hoe zit het met:
– rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens/intrekken van uw toestemming
– als u gebruik wilt maken van het recht op dataportabiliteit


U kunt contact met ons opnemen via info@beverinnovations.com.  Wij zullen uw verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen.

 

Wat als u een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van uw persoonsgegevens?

Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bever Innovations B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@beverinnovations.com

Laatst gewijzigd 28 juni 2018

contact us